Harrastukset

Harrastus

Partio, Jämsän Jokipartio ry.

Monipuolinen harrastus, jossa liikutaan, opitaan, tutkitaan, keskustellaan, nauretaan, leikitään. Partio sopii kaikille!

Jämsän Jokipartiossa on toimintaa kaikenikäisille. Sudenpennut ovat 1-3 -luokkalaisia, seikkailijat 4-6 -luokkalaisia, tarpojat 7-9 -luokkalaisia. Sitä vanhempia partiolaisia sanotaan samoajiksi ja vaeltajiksi. Aikuisia partiossa tarvitaan myös mahdollistamaan mielekästä toimintaa kaikille. Mukaan mahtuu aina!

Partion vahvuus on mm. sen paikallisuus! Jämsässä toimintaa järjestetään Jämsän keskustan lisäksi Kaipolassa, Jämsänkoskella ja Kuorevedellä.

Ilmoittautuminen syksyn toimintaan on maanantaina 24.8. klo 18 Jämsän Jokipartion kololla osoitteessa Asessorintie 2.

Seuraamme korona-tilannetta ja toimimme suositusten mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan mukavaan toimintaan!

Pitopaikan osoite: Asessorintie 2, 42100 Jämsä
Kohderyhmä: lapset, nuoret, aikuiset, seniorit

Sijainti

Jämsä

Jatkuva ilmoittautuminen

Alkaa

24.8.2020

Hinta

Maksullinen

Päättyy

31.5.2021

Ilmoittaudu

tässä

Järjestää

Jämsän Jokipartio ry.

Osoite: Asessorintie 2
Puhelin: +358405417471
Sähköposti: minnalepisto@msn.com

Jämsän Jokipartio tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille! Tapaamme viikoittain samanikäisten kanssa koloilloissa ja opimme monipuolisesti uusia asioita leikkiä ja hauskanpitoa unohtamatta. Retket ja leirit kuuluvat myös olennaisena osana toimintaan. Partio sopii loistavaksi koko perheen yhteiseksi harrastukseksi! Tervetuloa mukaan!

Harrastukset.jamsa.fi

Jämsän kaupunki

Jämsän kaupunki, Keskuskatu 17, 42100 Jämsä
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, katja.pohjoismaki@jamsa.fi, 040 571 6556​